Bedrijfsinfo

Voor u als klant is het erg belangrijk dat er een goed team achter u staat, wat meedenkt met al uw transporten.

Het team dat uw transporten begeleid bestaat uit 6 mensen op kantoor die door middel van een geautomatiseerd planningssysteem het transport zo goed mogelijk probeert te begeleiden naar uw wensen.

Zonder goede chauffeurs ben je als transportbedrijf natuurlijk nergens, maar we hebben een groep van ruim 27 chauffeurs voor ons eigen materieel en hiernaast ook nog charters die dagelijks het uit te voeren transport verrichten. Alle chauffeurs staan telefonisch in contact met de planning.

Wij transporteren alle soorten zeecontainers door heel Europa.
Ons eigen wagenpark bestaat uit 26 trucks (Daf, Scania, Man, Volvo enĀ Mercedes), 1 Terminal trekker (Terberg), 25 container chassis, waaronder 22 chassis waarmee we 20ft, 40ft en 45ft mee kunnen rijden en 3 brekers.
Hiernaast hebben we ook nog 2 Chassis waar we 20ft containers mee kunnen kiepen.
Hiervoor hebben we ook ADR en Afvalvergunning.

Het gehele bedrijfsterrein is beveiligd door middel van 9000 volt laagspanning. Waardoor we trachten de ladingen ’s nachts zo veilig te parkeren. Het hekwerk is door geschakeld naar de alarm-meldkamer zodat bij calamiteiten direct gehandeld kan worden. Mochten chauffeurs onderweg moeten overnachten word de container met een speciaal containerslot extra vergrendeld. De trucks zijn uitgevoerd met een volgsysteem waardoor elk transport nog beter beveiligd en te volgen is.

Wij zijn in het bezit van een 45-tons reachstacker waardoor het mogelijk is op-en overslag van alle soorten zee containers uit te voeren. Bij opslag van reefer containers kunnen wij deze onder stroom zetten zodat ze de juiste temperatuur behouden.

Douanecontrole kan ook bij ons plaatsvinden, wij laten hiervoor een speciaal los/laadploeg komen zodat er onder douanetoezicht gelost en geladen word.

We hebben hier ook een wasplaats die NVWA goed gekeurd is.

Wij kunnen ook als expediteur fungeren voor onze klanten die dat wensen, dus we kunnen ook het hele plaatje verzorgen.
Lees: Container van A naar B, Documentatie, Verscheping.